Skip to content

Mark Andersen

Mark Andersen

Direktør og grundlægger af Admill ApS

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

Marks arbejdshistorie

Med sin masteruddannelse i marketing fra Aarhus Universitet indledte Mark sin imponerende karriere inden for salg, business og markedsføring. Siden 2003 har han haft en række forskellige stillinger inden for salg, key account management, digital marketing og affiliate marketing hos flere af landets største virksomheder, herunder Adservice A/S, TV3, eBay og Jyllands-Posten.

I 2017 tog Mark springet og startede som selvstændig. Hermed var Admill ApS grundlagt, og den første byggesten til det store netværk af sammenligningssider, som Mark i dag står bag, var lagt. Marks – og Admills – eventyr startede med lanceringen af TjekLån.dk i januar 2017, og det er i dag ét af Danmarks absolut største sammenligningssites for forbrugslån.

Siden dengang har Admill lanceret en række sammenligningssites, men fokus for Mark har altid ligget på lån – herunder især forbrugslån til private. I dag ejer Admill flere forskellige låne-hjemmesider, som har en række af landets største online banker som samarbejdspartnere. Marks idé bag alle disse sites er at gøre det så nemt som muligt for forbrugerne at vælge lige nøjagtigt det lån, der passer bedst til dem.

I årenes løb er det blevet til mange forskellige former for sammenligningssites. Admill står blandt andet bag TjekBredbånd, hvor du kan få hjælp til at finde den bedste internetforbindelse til din adresse; FindMåltidskasse, hvor du kan få en hjælpende hånd til aftensmaden; FindGaven.dk, som er fuld af inspiration og tilbud på fødselsdagsgaver, værtindegaver, bryllupsgaver og meget mere, og MoreBanker, som er et lånesite, hvor du får lånetilbud fra flere af de største online banker med kun én enkelt ansøgning.

Recognition

Mark er en dedikeret kollega og leder, der brænder for at gøre en forskel for alle sine samarbejdspartnere. Med denne vision i baghovedet, går Mark målrettet til alle sine opgaver, og han har på kort tid skabt et stort univers af sammenligningstjenester, som hjælper forbrugerne med at træffe de rigtige beslutninger. Særligt sammenligning af lån er én af Admills spidskompetencer på grund af den store ekspertise, de har på området samt samarbejdet med nogle af Danmarks største og bedste online banker.”

- Kenneth Andersen, Direktør hos Heymate ApS

Mark is great with people - very structured and always shows the perfect example for his co-workers when it comes to skills, determination, culture and results. He is never afraid of working hard with the task at hand and is also extremely loyal to both his managers and co-workers.”

- Troels Engström Nielsen, Salgsdirektør hos Jobindex A/S

Altid åben for nye idéer, positiv og løsningsorienteret. Med sit vindende, empatiske og lyttende væsen er Mark en fornøjelse at samarbejde med, og dette kombineret med høj integritet, ærlighed og drive gør i den grad Mark til en god sales manager, leder og motivator.”

- Thomas Kello, Product Manager hos Jysk Fynske Medier P/S
VORES WEBSIDER

Dette Tilbyder Vi

Tjeklån

Tjeklån.dk er et af Danmarks førende sites indenfor sammenligning af lån. Her kan forbrugerne få hjælp til at sammenligne alle former for lån, hvad enten det er forbrugslån, kviklån, samlelån eller noget helt fjerde. TjekLån undersøger og opdaterer hele siden databasen, så forbrugerne kan få overblik og en præcis og fair sammenligning af mulighederne for lån.

 • Slide Item 1
Device Slider

Morebanker.dk

MoreBanker.dk er sitet for dig, der ønsker at undersøge markedet med mindst mulig indsats – her får du nemlig lånetilbud fra flere forskellige banker ved blot at indsende én enkelt ansøgning. Dermed kan du sammenligne konkrete lånetilbud og vælge det lån, der passer bedst til dig.

Device Slider

MoreMoney

På moremoney.dk er der lagt ekstra fokus på de såkaldte forbrugslån. Her kan du finde en oversigt over de bedste forbrugslån på markedet, så du nemt og hurtigt kan sammenligne dine mange forskellige muligheder for at optage et forbrugslån.

 • Slide Item 1
Device Slider

PengePartner

PengePartner.dk har samlet en stor oversigt over en række af forskellige lånetyper på det danske marked. Her finder du kviklån, forbrugslån, billån, samlelån, sms-lån og meget mere. Du kan være helt sikker på at finde et lån, der passer til dig, da oversigten konstant opdateres.

 • Slide Item 1
Device Slider

Lendmore

Lendmore.dk er Danmarks nye lån, som udbydes i samarbejde med én af Danmarks største og mest veletablerede online banker. Her kan du hurtigt og nemt sende en uforpligtende ansøgning afsted, modtage et konkret lånetilbud og låne penge inden for få minutter.

 • Slide Item 1
Device Slider

Dine - penge

Dine-Penge.dk er siden for dig, der gerne vil bruge lidt tid på at undersøge lånemarkedet for at være sikker på at finde det bedste lån. Her opdateres oversigten nemlig dagligt, så du kan være sikker på altid at kunne finde nye lån. Hold dig opdateret og find det bedste lån her.

 • Slide Item 1
Device Slider

ClaraFinans

ClaraFinans.dk er for dig, der er ikke bare er interesseret i at finde det bedste lån, men også har interesse i de ting, der ligger bagved et godt lån. Her får du nemlig masser af relevante artikler om lån og økonomi, og du har mulighed for at skrive dig op til et spændende nyhedsbrev, så du altid er én af de første til at modtage inspirerende artikler og gode lånetilbud.

 • Slide Item 1
Device Slider

Samt disse udenlandske sites

Marks mission er at matche forbrugerne med de bedste og mest relevante udbydere af det produkt eller den service, de leder efter. Og det er naturligvis ikke kun indenfor Danmarks grænser, der er brug for gode og relevante sammenligningstjenester. Derfor har Admill lanceret MoreBanker-konceptet i en række europæiske lande – og der er naturligvis endnu flere lande på vej

Marks – og Admills – udenlandske eventyr startede i januar 2019, da MoreBanker blev lanceret i Sverige med hjemmesiden Morebanker.se

Fælles for alle MoreBanker-sites er, at også udenlandske forbrugere skal have mulighed transparens på lånemarkedet og dermed finde det lån, der passer bedst til dem.

På det svenske marked har Mark desuden søsat LendSafe.se, som er en platform, hvor forbrugerne kan få lånetilbud fra en række af de bedste svenske online banker med blot én enkelt ansøgning.

da_DK