Skip to content
man-woman-home

Admill står stærkt i et marked i vækst

Overvejer du at optage et forbrugslån? Så er Admill et godt sted at rette blikket mod. Her er du nemlig sikret professionalisme til fingerspidserne, og det er desværre ikke en selvfølge på lånemarkedet. Læs her hvorfor BasisBank er begejstrede for at samarbejde med Admill. 

Lånemarkedet er vækstet eksplosivt, og det kan være svært for forbrugeren at orientere sig. Den problematik forsøger Admill at imødekomme ved at tilbyde en række sammenligningstjenester, som klæder forbrugeren på til at tage den rette købsbeslutning. 

Når en virksomhed som Admill formidler andre udbyderes lån, kaldes det affiliate-marketing. Admill mægler så at sige andre virksomheders produkt. Det kræver et genbyrdes godt samarbejde mellem mægler og udbyder. 

BasisBank, en 100 procent danskejet internetbank, er en af de lånudbydere, som Admill samarbejder med. Martin Jørgensen, der er chefkonsulent i Basisbank, fortæller, at de udelukkende arbejder sammen med firmaer, der har en professionel tilgang. Desuden er det vigtigt for BasisBank, at deres partnere har udvist en historisk god performance. Og det efterkommer Admill.

”Jeg kender Admill som en professionel virksomhed, som dygtige folk står bag,” udtaler Martin Jørgensen om samarbejdet mellem BasisBank og Admill. 

Martin Jørgensen fortæller videre, at der er så meget fart på affiliate-branchen, at det i dag kun er de stærkeste, der overlever. Tidligere kunne man som lille ny virksomhed tjene en god skilling, men den tid er forbi. I dag skal man i højere grad engagere sig for at overleve, og der er ikke længere plads til tilfældigheder. På den måde er der sket en modning af markedet. 

Netop fordi det går så hurtigt, er der til stadighed en snert af ”revolvermarked” over affiliate-branchen, forklarer Martin Jørgensen. Det er stadig langt fra alle firmaer, der lever op til BasisBanks etiske standard. 

”Det er vigtigt for os som bank, at vi samarbejder med de rigtige leverandører, og at ingen af vores samarbejdspartnere går for meget til kant i forhold til den gældende lovgivning,” afslutter han. 

Det gælder også den anden vej rundt. Direktør og grundlægger af Admill, Mark Andersen, understreger ligeledes god etik som en kerneværdi. 

”Vi arbejder kun sammen med professionelle låneudbydere, der har styr på deres kundedatabase, og som har et godt renommé. Vi vægter troværdighed højt,” udtaler Mark Andersen. 

Admills vigtigste opgave er at gøre det simpelt for forbrugeren at sammenligne forskellige lån, så den rigtige købsbeslutning kan træffes. Det er derfor vigtigt for Admill, at bredden af markedet afspejles i deres sammenligningstjeneste. 

Således er de lån, Admill mægler, nøje udvalgt blandt låneudbyderne, som gensidigt har udvalgt Admill som mægler. Du er derfor sikret høj professionalisme og den bedste service, når du låner gennem Admills tjenester.

Share this post
da_DK