Skip to content

Our team

ABOUT US

Meet the dream team

At Admill, we have an ambition to provide the best comparison services on the market for the benefit of both our users and advertisers. We have a clear ambition to be the best on the market. We value credibility very highly. In relation to our users, we strive to always provide correct information about the products so that they can make the best possible purchasing decision.

We also strive to be a credible business partner to our advertisers so they can safely leave the responsibility of marketing their brand to us.
We work very seriously with affiliate marketing and we want to help users save time and make the search process for a product easier and more manageable.

Mark Andersen

CEO

Mark Andersen

Jeg er overordnet ansvarlig på Admill forretningen. Jeg elsker at skabe resultater og understøtte medarbejderne i deres udvikling.

Kenneth Andersen

Chairman of the board

Kenneth Andersen

My most important task for this great business is to make it possible for these talented people to focus on growth and having the courage to move fast and make mistakes

Christoffer Hubertz

Board member

Christoffer Hubertz

Jeg er medstifter og i bestyrelsen af Admill. Det motiverer mig meget at følge det dygtige team, samt at være med til at træffe de strategiske beslutninger.

Kasper Ottosen

Head of SEO and Product Development
Jeg er anvarlig for afdelingen Adlab, som består af de hjemmesider der ikke omhandler lån. Jeg bruger hovedsageligt min tid på konceptudvikling og SEO.
Kasper Ottosen

Anders Lange

Head of PPC & Partner
Jeg er ansvarlig for vores betalte annoncering hos Admill. Det der motiverer mig mest ved at arbejde hos Admill er, at der aldrig er langt fra tanke til handling, det gode kollegaskab samt fleksibiliteten i dagligdagen.
Anders Lange

Joakim Rørup

Head of Paid Social & Automation
Jeg er ansvarlig for betalt annoncering på tværs af diverse sociale medier. Jeg finder stor glæde i mit arbejde og min dagligdag hos Admill, som generelt er præget af godt kollegaskab og faglighed på et højt niveau.
Joakim Rørup

Rasmus Anegaard Larsen

Tech Lead

Mikkel Normann Andersen

Full stack developer
Jeg har sammen med mit fantastiske udviklerteam ansvaret for at holde alle Admills hjemmesider opdateret, når der er noget der skal ændres. Jeg arbejder for Admill fordi at alle har mulighed for at komme med deres egne inputs.
Mikkel Normann Andersen

Kasper Korsholm

SEO Specialist

Daniel Pedersen

Full Stack Developer Elev
Til dagligt har jeg ansvaret for at siderne kører som de skal. Det er altid fedt, at se en side gå fra kode, og til at se en masse brugere bruge siden.
Daniel Pedersen

Mathias Schmidt

Business Development Manager

Simon Krammer

PPC Specialist

Yasir Zewain

SEO Content Writer

Er det dig?

Contact us
en_US