Skip to content
kitchen_boathouse_4_600x@2x

Fra bolig til sammenligningstjenester – Heymate investerer hvor der er muligheder

Dette indhold er sponsoreret


Det lyder måske lidt langt ude, at et firma som sælger produkter til bolig og interiør, kan have noget til fælles med et firma som tilbyder digitale ydelser. Men ikke desto mindre er dette tilfældet. Monday Sunday, som til dagligt har en webshop og en fysisk butik i Århus, hvor der sælges produkter til bolig og interiør, ejes delvist af Heymate, som også ejer Admill, Bazoom og en række andre digitale forretninger. Heymate sørger nemlig for at investere i gode muligheder, så lovende forretninger bliver til gode forretninger. 

Flotte produkter til hjemmet

Monday Sunday er en webshop og fysisk butik, som sælger flotte produkter til hjemmet. Du kan finde et hav af flotte produkter til køkkenet og kontoret, eller du kan forkæle dig selv med lækre produkter til beauty eller flotte accessories. Der er fokus på enkelthed og elegance i al design, og det flotte rå look går igen i mange af design serierne fra Monday Sunday. 


Med et strategisk samarbejde har Heymate investeret i forretningen, så Monday Sunday er blevet en veletableret shop, som kan byde kunder produkter til bolig og interiør af den bedste kvalitet.

Sammenligningstjenester som kan bruges

Admill er en online tjeneste, som kan tilbyde på et hav af forskellige sammenligninger. Dette er det bedste sted at foretage sig research, når du skal finde det bedste til prisen. Deres sammenligningstjenester dækker over alt, lige fra lån, bredbånd, a-kasser, måltidskasser, mobilabonnementer, gaver, studentertilbud, forsikringer, internet og meget mere. Du kan derfor uden tvivl finde kompetente sammenligninger, som kan gøre dit valg bedre funderet. 

Heymate er en forretning med fokus på muligheder

I 2017 blev Heymate stiftet, og siden da har der været fart på. Som en inkubator og en forretning, har Heymate haft fokus på at skabe muligheder og vækst i mange forskellige online forretninger. Dermed investerer Heymate i andre forretninger og skaber dermed større grobund og vækst for lovende forretninger. 


Med investeringer i firmaer såsom Monday Sunday og Admill formår Heymate at investere i alsidige projekter, hvilket giver fleksibilitet og større muligheder for fremtidige samarbejder med forskellige samarbejdspartnere. Så når to umiddelbart forskellige forretninger som Monday Sunday og Admill kan have samme ejer, så er det den alsidige vækstmodel, som Heymate har lagt som strategi for fremtidige samarbejder, som muliggør sådanne forbindelser. 

Share this post
da_DK