Skip to content

Er du vores næste talent?

DETTE TILBYDER VI

PraKtik hos Admill

Når du kommer i praktik hos os kan du forvente at få masser af ansvar og udfordringer fra første dag.

Vi har specialister indenfor alle områder af online markedsføring herunder SEO, Google Ads, Facebook Ads, webudvikling og marketing automation. Du får dermed mulighed for at få sparring af høj kvalitet fra én eller flere af vores specialister. Du vil altså ikke bare blive kastet ud i opgaverne, men vil få en grundig introduktion til dem først.

Dette betyder vi

Hands on work

Mulighed for at omsætte din teoretiske viden fra skolen til praktisk erfaring

Ansvar og tillid

Hvis du ønsker ansvar og tillid er Admill helt sikkert noget for dig

Networking

Da Admill er en del af Heymate ApS giver dette mulighed for et stort netværk, samt adgang til en masse kompetente mennesker

det forventer vi af dig

For os er det meget vigtigt, at du vælger os, fordi vi har noget spændende at tilbyde dig som praktikant. Altså ligger vi stor vægt på, at vi kan tilbyde dig, at komme til at arbejde med opgaver, som er interessante og udviklende for dig. Samtidigt er det også vigtigt, at du tænder på en praktikplads i en mindre iværksætter virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

For os er det ikke så vigtigt, hvilke færdigheder du kommer ind i virksomheden med. Det er langt vigtigere for os, at du har passion for online verdenen og at du har viljen og lysten til at dygtiggøre dig indenfor dit felt. Har du viljen og passionen, mener vi i al beskedenhed, at vi kan lære dig rigtig meget i dit praktikforløb og sørge for, at du står godt rustet, til enten et job hos os eller et job i en anden virksomhed. For os er det et ultimativt succeskriterie, at vores praktikanter finder et arbejde hurtigt efter endt praktikophold.

Praktikanter er for os en meget vigtig del af vores medarbejderstab og vores praktikanter har en vigtig rolle i virksomheden i forhold til at få eksekveret på større og mindre opgaver

Mark Andersen, CEO

Finder du Admill interessant ?

Kontakt os allerede i dag og bliv en del af teamet!
OM OS

Hvem er Admill

Som en af landets største affiliate annoncører oplever vi stor vækst og er siden opstarten i 2018 gået fra 2 til 23 ansatte. Vi har kontor i hjertet af Aarhus, og søger medarbejdere, som vil være med på vores vækstrejse om at blive Nordens største og mest velansete affiliate annoncør. 

Admill blev etableret i april 2018. Vi tilbyder forbrugerne at sammenligne priser indenfor en lang række områder herunder forbrugslån, bredbånd, a-kasser, måltidskasser, mobilabonnementer, deals og gaver.

Vi ønsker at hjælpe forbrugerne med at træffe bedre købsbeslutninger og ønsker at levere de bedste sammenligningssider på markedet.

Admill er en vækstvirksomhed og virksomheden er 100 % baseret på affiliate marketing.

Vores største sites er tjek-laan.dk, tjekbredbaand.dk, findmaaltidskasse.dk og tjekakasse.dk.

I udlandet driver vi sammenligningssider indenfor forbrugslån under brandet Morebanker. Eks. Morebanker.se og Morebanker.de.

Vi er pt. 23 ansatte i Admill og forventer at vækste dette antal yderligere de kommende år.

Er du interesseret i et praktikforløb hos os, så opfordrer vi dig til at sende din motiverede ansøgning samt CV hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Hvis du har spørgsmål til praktikforløbet så kontakt Kasper Ottosen på kasper@admill.dk eller 5114 7360. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du parat til et kick starte din karriere?

Kontakt os allerede i dag og bliv en del af teamet!
IMG_0841
I55A7724
_55A7634
I55A7087
da_DK